Unghii Acryl – Avantaje si Dezavantaje

- Advertisement -spot_img

Femeile sunt in esenta foarte atente la toate detaliile ce le definesc.

Punem pret pe simplitate, dar in acelasi timp dorim sa ne lasam amprenta in tot ceea ce facem (in acest caz, prin unghii acryl).

De asemenea, o femeie va cauta mereu sa iasa in evidenta in cel mai subtil mod.

De la outfit-ul pe care il poarta la o iesire intr-o sambata seara, pana la cocul meticulos aranjat pe care il are in dimineata zilei de luni, noi, femeile, dorim sa fim mereu delicate, elegante si atente la orice detaliu. Detaliu care ne formeaza caracterul.

Dupa cum stim foarte bine, detaliile mici fac diferenta.

Acest articol va fi dedicat unui detaliu semnificativ pentru orice doamna.

Si anume: unghii acryl.

Ne-am dorit sa vorbim despre manichiura, respectiv unghii acryl. De ce? Deoarece foarte multe dintre clientele noastre, atunci cand vin la prima programare nu stiu pentru ce fel de manichiura sa opteze.

Salonul nostru, Nails Story ofera o gama larga de optiuni, insa ne vom axa in acest articol pe optiunea unghii acryl.

Cea mai buna cale de a sublinia caracteristicile unghiilor acryl este de a prezenta cateva avantaje, dar si dezavantaje ale acestui tip de manichiura.

1. AVANTAJE UNGHII ACRYL

Primul avantaj pe care unghiile cu acryl ti-l ofera este aspectul superb, elegant.

Poti opta pentru orice forma a unghiei pe care o doresti. Poate fi patrata, ovala, migdala sau rotunda.

 

De asemenea, nici lungimea nu este o problema cand vine vorba de unghii acryl. Poti alege sa ai unghiile micute, medii sau cat de lungi iti doresti.

In privinta piesei de rezistenta, si anume a modelelor, suntem bucuroase sa va spunem ca in cadrul salonului nostru, poti alege dintr-o gama larga de modele.

Iti poti personaliza unghiile cu un model sofisticat pentru un party. Totodata, poti alege un model simplu ce ii va da unghiei un aspect cat mai natural.

In cele din urma, simplitatea nu isi pierde niciodata din frumusete.

Esti una dintre femeile careia ii este greu sa lucreze cu manusi pentru a-si proteja manichiura? Acum iti poti lua, fericita, adio de la aceasta problema.

Unghiile acryl sunt foarte rezistente. Perioada la care acestea trebuie schimbate poate ajunge chiar si la sase saptamani.

Bineinteles, perioada de timp la care manichiura trebuie refacuta depinde foarte mult si de tipul de unghie pe care il ai.

Un alt aspect important este dat de faptul ca unghiile cu acryl nu iti deformeaza sub niciun fel unghia naturala.

Pentru unghiile cu gel este nevoie de utilizarea lampii UV pentru uscare. In cazul procesului pentru unghii acryl nu este inclusa lampa UV.

2. DEZAVANTAJE UNGHII ACRYL

Probabil nu va fi o noutate, dar primul dezavantaj il constituie faptul ca, in timpul sarcinii, manichiura cu acryl nu este o alegere buna pentru viitoarele mamici.

Desi au un grad mare de rezistenta, se poate intampla ca unghia sa se rupa.

Rezultatul ruperii poate fi exfolierea destul de mare a unghiei.

Aplicarea acrylului necesita pilirea unghiei destul de mult.

 

Astfel, unghia natura va deveni, in timp, mai sensibila.

Un numar mic de persoane prezinta alergie la una dintre substantele care intra in procesul de constructie ale unghiilor cu acryl.

Daca nu este pus corect, sub acryl poate intra aerul . Astfel unghia se va crapa. Ca sa eviti acest risc, este bine ca atunci cand decizi ca vrei sa incerci aceasta manichiura sa apelezi la un salon bun, cu servicii de calitate.

Salonul nostru are o experienta mare in ceea ce presupune manichiura si pedichiura. De aceea iti recomandam cu caldura si incredere sa iti faci o programare la noi pentru a vedea cum unghiile tale vor arata impecabil si vor avea un efect cat mai natural.

Vrei sa incerci manichiura unghii acryl? Atunci incearca-ne pe noi!

 

- Advertisement -spot_img