Home Frumusețe Manichiura cu gel

Manichiura cu gel

0
smart

– cum a luat nastere, care sunt avantajele si temerile asta legate de aceasta

Manichiura desavarsita, fara probleme estetice ale unghiilor, este cartea de vizita a unei femei si totodata primul aspect pe care cei din jur il sesizeaza la o prima intalnire. Prin urmare, solutia pentru acelea care nu au fost inzestrate de la natura cu o forma placut alungita a unghiilor, cat si rezistenta, o reprezinta manichiura cu gel.

Ce-i drept, nimeni nu se naste cu unghii perfecte, acel aspect atragator si sanatos la care ravnesti fiind rezultatul unei atentii si ingrijiri specifice necesitatilor unghiilor tale. Daca iti ingrijesti in mod frecvent unghiile, acestea vor deveni mai rezistente si mai luminoase, iar riscul de exfoliere, rupturi sau aparitie a ciupercilor va fi minim. De fapt, pe aceasta premisa a luat nastere conceptul de unghii cu gel, devenind in timp o industrie infloritoare. In continuare iti vom povesti despre unghiile cu gel, pentru ca la final sa decizi daca reprezinta o optiune potrivita pentru tine.

Unghiile cu gel – procedura manichiurii impecabile

Acestea au aparut la inceputul anilor 1950 in Statele Unite ale Americii. Cel care a inventat acest tip de unghii a fost medicul stomatolog cu numele de Fred Slack. In timpul lucrarii la o dantura, acesta si-a rupt in mod accidental o unghie, astfel ca, dorind sa mai reduca durerea a incercat sa construiasca o unghie noua. Intrucat durerea a trecut, iar unghia parea destul de naturala, el a aprofundat cercetarile de constructie a unghiilor false.

Din acel moment pana in prezent au aparut diverse tehnici de modelare, intretinere, curatare a unghiilor sau chiar de expunere la ultraviolete. De asemenea, tot in SUA  a fost inventat gelul pentru constructia unghiei, avantajele sale fiind foarte apreciate de catre casnice.

Asadar, avantajele principale ale unghiilor cu gel sunt: ascunderea defectelor si imperfectiunilor unghiilor naturale, posibilitatea reparatii unghiilor agatate, fragile, deterioare sau scurte. De asemenea, gelul va impiedica ticul roaderii unghiilor naturale, astfel ca acestea vor putea creste si ajunge la lungimea dorita.

Rezistenta unghiilor cu gel

Gelul UV care se aplica pe suprafata unghiilor se usuca sub lumina ultravioleta; drept consecinta, acesta nu poate fi inlaturat prin solventi organici precum acetona, spirtul sau alti diluanti. Manichiura cu gel se va mentine in stare perfecta pret de cateva saptamani, in functie de ritmul de crestere al unghiilor.

Posibilitatea de a realiza extensii de unghii

Unghiile cu gel reprezinta raspunsul pe care il cauta acele femei care, din diverse motive, nu isi pot pastra unghiile lungi. Prin tehnici specifice, manichiurista poate da unghiilor nu doar lungimea ideala, ci si forma dorita.

Peste constructia cu gel de poate adauga orice strat de oja

Desi suntem fericite ca manichiura cu gel dureaza cateva saptamani, uneori simtim nevoia de ceva nou. Din fericire, putem evita instalarea monotoniei prin aplicarea unui strat de oja in culoarea dorita peste gel. Aceasta poate fi oricand indepartata cu ajutorul acetonei, iar unghiile vor reveni la modelul original.

Ai la dispozitie o paleta larga de modele de unghii cu gel

In functie de dibacia si experienta manichiuristei ai posibilitatea de a avea o manichiura deosebita de fiecare data si de a-ti decora unghiile cu diverse picturi sau aplica anumite accesorii. Acestea vor conferi un aspect aparte mainii tale.

Gelul poate afecta sanatatea unghiilor naturale?

Nu, intrucat unghia naturala nu este altceva decat un produs mort al organismului nostru. De asemenea, atunci cand produsele folosite sunt de inalta calitate, iar tehinicianul lucreaza corespunzator, unghia naturala nu va avea deloc de suferit. In schimb, aceasta se va deteriora atunci cand nu mai ai rabdare sa mergi pana la salon si decizi sa le inlaturi singura, acasa. Nu stapanesti nici cunostintele, nu detii nici produsele necesare pentru a le da singura jos.

Unghiile cu gel denota vulgaritate?

Intrucat tu vei decide cat de lungi sa fie unghiile, nu exista riscul de a cadea in ridicol sau vulgaritate. In plus, gelul se poate aplica numai pe suprafata unghiilor naturale, astfel ca aceasta vor avea un aspect deosebit de natural.

Manichiura cu gel impiedica realizarea treburilor casnice?

Atunci cand manichiura a fost executata ca la carte, intr-un salon de specialitate, indeletnicirile casnice isi vor urma cursul firesc. Intrucat unghiile cu gel sunt mult mai rezistente decat cele naturale, vei putea face in continuare orice activitate doresti.

smart
smart
smart
smart
smart
smart
smart
smart
smart

smart
smart
smart
smart
smart

Programați-vă 0756070694

Exit mobile version