Termocuvertă

- Advertisement -spot_img

Termocuverta  este o solutie inovatoare de remodelare corporala

Sedintele de tratament la termocuverta consta in infasurarea pacientului intr-o patura electrica dubla, care prin efectul de sauna, permite slabirea localizata doar in zonele dorite. Temperaturile ridicate obtinute prin radiatiile infrarosu de pana la 70 grade, aplicate local, in zonele cu “probleme”, duc la arderea rapida a tesutului adipos si la accelerarea semnificativa a metabolismului cellular si a procesului de eliminare a toxinelor si a lichidului tisular in exces. Astfel se produce o detoxifierea organismului si scaderea retentiei de apa.

Termocuverta are aspectul unui sac de dormit si este  confectionata  asemenea unei paturi electrice. Termocuverta este de mai multe tipuri: termocuverta cu o singura zona,  termocuverta cu 2  zone si  respectiv termocuverta cu 3 zone. Zonele de caldura independente permit progamarea temperaturii dorite pe fiecare zona in parte.

termocuverta

Impachetarile la termocuverta ofera posibiltatea de a trata zonele atinse de celulita. Caldura degajata de termocuverta  dilata vasele de singe, creste ritmul cardiac,  si implicit  genereaza un mai mare flux de singe, imbunatateste circulatia sanguina si limfatica si imbunateste elasticitatea  tesuturilor. Temperatura ridicata din interiorul termocuvertei favorizeaza transpiratia si deci toxinele din corp sunt eliminate cu mai multa usurinta direct prin piele.

Impachetarile la termocuverta sunt o etapa indispensabila in cadrul  tratamentului  anticelulitic  prin  impachetari cu produse care favorizeaza  eliminarea celulitei si arderea grasimilor. Caldura degajata de termocuverta provoaca dilatarea porilor, in acest fel pielea va capata o mai mare permeabilitate la principiile active continute in cremele si namolurile care se aplica   pe corp  in cadrul sedintei de tratament .

Terapia cu termocuverta contribuie si la remedierea unor probleme de sanatate cum ar fi probleme articulare, artrite, probleme reumatismale, probleme ginecologice, etc.

termocuverta2

Impachetarile la termocuverta rezultate

Termocuverta are de asemenea un efect de relaxare, de indepartare a  stresului  si anxietatatii. Termocuverta, prin starea de bine, de comfort pe care o creeaza are un rol de echilibrare a functiilor cerebrale, contribuind astfel la reglarea proceselor  nervoase la persoanele solicitate psihic .Astfel prin efectul de sauna, exercita un puternic efect tonifiant asuprea sistemului nervos, fenomen care sta la baza recomandarii saunei in astenii nervoase. Buna dispozitie pe care o creeaza influenteaza in mod favorabil psihicul uman.

Durata unei sedinte de tratament este de 45-60 de minute. Pentru a se obtine rezultate maxime se recomanda 2 tratamente saptaminale .

Contraindicatii:

  • problemele cardio-vasculare
  • hipertensiune arteriala
  • afectiuni dermatologice
  • alergii la materialul din care este confectionata termocuverta
  • prezenta sarcinii
  • epilepsia
  • starile febrile
  • infectie acuta

 

- Advertisement -spot_img