TRATAMENT CU DERMAPEN

- Advertisement -spot_img

Acest tratament reprezintă cea mai avansată metodă de tratare a cicatricilor de orice natură(acnee,arsuri,chirurgicale) și poate fi cu succes o alternativă la tratamentele cu laser sau peeling.uri chimice.

De asemenea,tratează cu succes ridurile fine, porii dilatați, vergeturile, reîntinerind pielea și conferindu-i aspectul,elasticitatea și tonicitatea dorită.

TRATAMENTUL CU DERMAPEN este un tratament minim-invaziv, fără efecte secundare, un timp de recuperare foarte scurt(ore), iar finețea procedurii permite accesul în zone cu piele foarte fină sau sensibilă, cum ar fi: zona buzelor, zona tâmplelor, aripioarele nazale.

Acest tratament are indicații foarte clare în tratarea liniilor și ridurilor fine din jurul ochilor sau de pe față, micșorarea porilor dilatați, reducerea și atenuarea cicatricilor post-traumatice, post-acneice, post-varicelă, tonifierea dermului și hidratarea intensă/profundă.

DERMAPEN este folosit pentru a întinde, ridica și întineri pielea.

Este o procedură foarte bine tolerată, ce durează 30-40 min, în funcție de aria și severitatea leziunilor ce urmează a fi corectate,tratamentul fiind personalizat și nedureros.Se bazează pe utilizarea unui dispozitiv dotat  cu micro ace(de unică folosință)  care vor penetra straturile pielii-dermul și epidermul în mod controlat, fără a produce efecte adverse.

INDICAȚII:

-cicatrici de acnee, varicelă, post-arsură sau post-chirurgie;

-riduri fine(în jurul ochilor,gurii,de pe gât și decolteu);

-piele îmbătrânită,lipsită de fermitate;

-piele lăsată(având efect de liftig);

-pori dilatați;

-pete pigmentare;

-vergeturi;

-căderea părului;

Pielea se regenerează ajutată de DERMAPEN, în medie, fiind necesare 3-6 ședințe la interval de 3-4 săptămâni.

 

Programări la tel: 0763799700

- Advertisement -spot_img