RADIOFRECVENȚA FACIALĂ

- Advertisement -spot_img

(Terapia cu unde radio)

Pielea îmbătrânită, ridată, lipsită de fermitate și strălucire este o consecință ireversibilă a trecerii timpului și este un proces care face parte din evoluția naturală a organismului, precum și consecință a unor factori externi.

În ajutorul nostru pentru a atenua vizibil aceste probleme vine RADIOFRECVENȚA FACIALĂ, terapie cu efecte sigure pe termen lung în diminuarea semnificativă a ridurilor și a liniilor de expresie, a cicatricilor rezultate in urma acneei, în reducerea bărbiei duble, dar și în estomparea cearcănelor și pungilor de sub ochi.

RADIOFRECVENȚA FACIALĂ este o metodă non-invazivă și nedureroasă ce combate lipsa de elasticitate și fermitate a pielii, întinerind-o  prin producerea de noi fibre de colagen și  elastină.

Este un tratament eficient în atenuarea ridurilor prin efectul de lifting și netezire, fiind o alternativă eficientă la operațiile estetice.

Acest tratament este recomandat tuturor persoanelor cu probleme estetice la nivel facial.

După fiecare ședință se poate observa cum textura pielii este vizibil îmbunătățită, deoarece radiofrecvența facială își continuă acțiunea și după finalizarea ședinței,rezultatele maxime fiind vizibile după 1-2 săpt de la efectuarea acesteia.

Beneficii:

-efect de lifting facial;

-tratament antirid eficient;

-reducerea porilor dilatați;

-tratează acneea;

-liniile fine sunt vizibil atenuate;

-oferă lifting sprâncenelor și pleoapelor căzute;

-stimulează producerea de colagen și elastină;

-remodelează conturul facial;

-elasticitate, tonus și fermitate de lungă durată;

Programări la tel: 0763799700

 

- Advertisement -spot_img
Articolul precedent