SCRUBBER (PEELING) CU ULTRASUNETE

- Advertisement -spot_img

Peelingul cu ultrasunete este un tratament de curățare eficient și deloc chinuitor, non-invaziv și non-abraziv, care se adresează tuturor tipurilor de piele, inclusiv celor cu acnee, rozacee, hiperpigmentare, tenuri sensibile, dar, mai ales mature.

Pentru că nu subțiază stratul epidermic, curățarea cu ultrasunete este printre puținele recomandate tenului sensibil, subțire și predispus la iritații, unde metodele agresive de curățare sunt contraindicate.

Procedura de PEELING CU ULTRASUNETE purifică și regenerează, exfoliază și activează reînnoirea celulară.

Spatula cu ultrasunete reușește să curețe pielea în profunzime, fără a fi agresivă.Eliberează porii de murdărie, elimină coșurile și punctele negre și astfel se obține o piele netedă și luminoasă într-un mod non-invaziv și nedureros.Totodată contribuie la hidratarea și recondiționarea țesuturilor pielii.

PEELING.UL CU ULTRASUNETE este un tratament de întreținere a tenului în orice anotimp, inclusiv vara, când glandele sebacee secretă sebum în cantități mai mari.

Beneficii:

-curăță tenul,îndepărtează excesul de sebum și impuritățile de pe față,gât și decolteu;

-estompează riduri,strânge porii,oferă fermitate țesuturilor;

-oferă luminozitate tenului;

-crește permeabilitatea pielii și permite o absorbție mai bună a ingredienților activi din produse;

-favorizează drenajul limfatic și stimulează fluxul sanguin;

-regenerează țesuturile printr-un proces natural declanșat de undele acustice și astfel este stimulată producția de colagen și elastină;

-încetinește procesul de formare a ridurilor;

Program întreținere: 1-2 ședințe/lună.

Programări la tel: 0763799700

- Advertisement -spot_img