TRATAMENT FACIAL CU ULTRASUNETE

- Advertisement -spot_img

Tratamentul facial cu ultrasunete este un tratament sigur, confortabil, precis și cu rezultate excelente pentru întinerirea pielii.

Este un tratament bazat pe UNDE CU FRECVENȚĂ ÎNALTĂ.

Țesuturile sunt solicitate mecanic și se încălzesc,astfel se produce un efect termic: tenul devine mai sănătos,liftat și hidratat.

Ultrasunetele faciale penetrează în profunzime, ajungând la nivelul adipos,unde realizează o exfoliere neagresivă ce permite pătrunderea în adâncime a cremelor/serurilor/fiolelor hidratante,iar căldura creată în interiorul pielii stimulează producerea de colagen-rezultatul fiind reducerea semnificativă a ridurilor și liniilor de expresie fine.

Datorită efectelor antibacteriene și exfoliante sunt eliminate celule moarte de la suprafața pielii, iritațiile și petele sunt ameliorate, iar porii sunt vizibil micșorați.

ULTRASUNETELE realizează un micromasaj  in profunzime, astfel, circulația sângelui la nivelul feței este îmbunătățită, iar aspectul „pufos” al feței este redus.

După o ședință de curățare cu ULTRASUNETE pielea își recapătă prospețimea și vitalitatea, devine mai moale, netedă, catifelată și are o culoare uniformă.

Beneficii:

-îmbunătățirea metabolismului celular(activează și accelerează nutriția la nivel celular,redând pielii suplețea și tonicitatea);

-mărirea permeabilității pielii;

-dezincrustarea și descuamarea stratului cornos prin acțiunea vibrațiior sonice;

-creșterea abilității țesuturilor de hrănire cu substanțe active din creme/seruri/fiole;

-exfoliere neagresivă;

-efect anticearcăn;

-tratarea acneei prin eliminarea excesului de sebum;

-depigmentare prin eliminarea acumulărilor de melanină;

Programări la tel: 0763799700

- Advertisement -spot_img