Tratament Anticelulitic cu Vacuum Endermologic

- Advertisement -spot_img

Ce este tratamentul cu Vacuum?

Terapia cu Vacuum Endermologic este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli), prin care se reuseste spargerea si antrenarea celulelor grase care dau acel aspect de ,,coaja de portocala”. Procedura consta intr-un masaj de tip aspiratie, in urma caruia este imbunatatit vizibil aspectul pielii atinse de celulita. Astfel, se reduce semnificativ stratul de grasime subcutanata, apa retinuta in tesuturi, precum si toxinele, favorizandu-se drenajul limfatic.

Practic, tratamentul cu Vacuum este un profund masaj al tesuturilor cutanate care disloca grasimile ce provoaca inestetica celulia si ajuta la eliminarea lor ulterioara prin drenaj limfatic.

Tratamentul anticelulitic cu Vacuum Endermologic nu se limiteaza doar la arderea grasimilor si dislocarea lor, ci si la scaderea considerabila in centimetri si ameliorarea vergeturilor. Stimuleaza mecanismele naturale ale corpului in lupta impotriva celulitei, restabilind tonusul si fermitatea pielii. De asemenea, genereaza o impulsionare a circulatiei limfatice ale carei beneficii se traduc prin o reducere a retentiei de apa si o stare de bine de invidiat.

Efectele tratamentului cu Vacuum in remodelarea corporala

   • realizeaza un masaj mecanizat care decompacteaza nodulii de celulita,
   • reduce retentia de apa prin impulsionarea circulatiei limfatice si venoase,
   • reduce pana la disparitie aspectul de coaja de portocala al pielii,
   • reduce semnificativ volumul celulelor adipoase.
   • stimuleaza drenajul limfatic si circulatia sangelui prin dilatarea vaselor,
   • restabileste fermitatea pielii,
   • realizeaza o exfoliere delicata, restabilind luminozitatea naturala a pielii.

Cat de des trebuie efectuate sedintele de Vacuum?

Tratamentul cu Vacuum se recomanda a fi efectuat de 2-3 ori/saptamana. O serie de tratamente pentru intretinere si mentenanta ofera rezultate de lunga durata.

Aplicator-Vacuum-la-Ideal-Contour

Cu ce alte tratamente corporale se poate combina Vacuum-ul Endermologic?

Pentru a avea un efect anticelulitic maxim, Vacuum-ul Endermologic se recomanda a fi efectuat impreuna cu RadioFrecventa HexaPolara – tratament ce se poate realiza concomitent cu acelasi capat de tratament al aparatului 3 Max. Aceasta reprezinta solutia ideala si fara efecte secundare care aduce imbunatatiri vizibile si de durata ale aspectului celulitei si conditiei generale a pielii.

Pentru rezultate optime si pentru accelerarea drenajului limfatic, tratamentul cu Vacuum se poate combina cu Presoterapia .


Care sunt contraindicatiile tratamentului cu Vacuum?

Epilepsie, boli cardiace, femei insarcinate, alaptare, boli de piele, hipertiroidie, fragilitate capilara.


*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoana la alta, in functie de varsta, rata metabolica bazala, istoricul familial, stilul de viata, activitatea fizica si nu inlocuiesc beneficiile unui stil de viata sanatos.

Tratamentele de remodelare corporala sunt complementare unei alimentatii echilibrate si exercitiului fizic pentru a obtine cele mai bune rezultate in lupta impotriva celulitei si a adipozitatilor localizate. Tratamentele corporale iti asigura aspectul neted al pielii, iti remodeleaza intregul contur corporal si iti sculpteaza armonios trupul.

Cu ajutorul tratamentelor corporale iti reduci circumferinta, scapand de centimetrii in plus. Pentru a slabi in kilograme, corpul tau are nevoie de adaptarea/reducerea consumului caloric in functie de activitatea fizica desfasurata. Pentru a-ti mentine rezultatele obtinute in urma tratamentelor corporale efectuate, obisnuieste-te sa scapi treptat de obiceiurile care iti afecteaza silueta.

Tratarea celulitei trebuie privita ca pe un mod de viata – similar cu ingrijirea parului sau a unghiilor – un lucru pe care trebuie sa-l facem din cand in cand, in primul rand pentru sanatatea noastra, si apoi pentru aspectul corporal.

Pe baza unei evaluari corporale gratuite, terapeutele centrului nostru iti vor recomanda si personaliza tratamentele corporale care ti se potrivesc cel mai bine, astfel incat sa obtii cele mai bune rezultate posibile.

Programează-te
- Advertisement -spot_img
Articolul precedent
Articolul următor