Ultrasunete

- Advertisement -spot_img

Tratamentul cu Ultrasunete este o terapie excelenta pentru remodelarea corporala, deoarece reprezinta una din putinele metode in cursul careia intalnim un efect dublu: de spargere a depozitelor de grasime calcifiate si de dizolvare simultana a lor, cu rezultate vizibile intr-un timp relativ scurt.

Metoda bazata pe ultrasunete a inceput sa fie utilizata inca din anii ’80 in scop terapeutic. Astazi, tratamentele cu ultrasunete sunt folosite atat in scopuri medicale, cat si in industria cosmetica, avand un efect vizibil si rapid asupra celulitei si vergeturilor.

Ce sunt ultrasunetele si in ce zone pot fi folosite?

Ultrasunetele produse de aparatul UltraSoniq utilizeaza intensitati reduse si frecvente inalte (de la 1 Mhz – 3 Mhz, adica de peste 1 milion de vibratii pe secunda), de aceea vibratiile lor nu pot fi auzite de urechea umana, le simtim doar datorita caldurii interioare generate. Ele au insa capacitatea de a stimula functiile celulelor si de a intari capacitatea tesuturilor, creand micro-vibratii cu efect de incalzire si de topire a grasimilor.

Aparatul UltraSoniq imbina efectul termic provocat de ultrasunete cu actiunea activa a ingredientelor din cremele anticelulitice. Ultrasunetele creeaza acele micro-vibratii invizibile, percepute foarte usor pe epiderma, care penetreaza 4-5 cm in grasimea subcutanata, spargand depozitele de grasime calcifiate. Cum tesuturile nu sunt omogene, iar absorbtia ingredientelor active – in conditii normale – se face necontrolat, capacitatea de absorbtie este radical accelerata gratie ultrasunetelor. Compusii cremelor anticelulitice, antivergeturi, de fermitate sau de hidratare vor patrunde de cateva ori mai rapid si mai profund datorita vibratiilor celulare cauzate de ultrasunete.
Aparatul UltraSoniq realizeaza si o profunda sonoforeza – ultrasunetele, printr-o presiune acustica, maximizeaza eficienta ingredientelor active din cremele anticelulitice, antivergeturi, etc. Sonoforeza prin ultrasunete transporta mult mai usor ingredientele active direct la zona ce se doreste a fi tratata: abdomen, solduri, fese, coapse, brate, barbie, etc.
Ultrasunetele penetreaza 4-5 cm in grasimea subcutanata, spargand depozitele de grasime calcifiate.


Cum functioneaza ultrasunetele?

Ultrasunetele fac celulele sa oscileze si sa genereze caldura in profunzime. Daca tesutul este incalzit la 40-45 grade Celsius, el va intra intr-o stare in care creste circulatia, scade inflamatia cronica (daca exista). De asemenea, daca intensitatea este suficient de inalta se poate produce fenomenul de cavitatie. Acesta consta in formarea unor bule de aer microscopice in tesut care apoi se contracta brusc (implodeaza) eliberand energie. Acest fenomen produs la intensitati mici ajuta la accelerarea repararii tesuturilor si a membranelor celulare. Bulele de aer care implodeaza  contribuie la eliberarea celulelor grase din fibrele de colagen si la dizolvarea lor, ele fiind preluate apoi de sistemul limfatic si eliminate din organism. Fenomenul este unul de mica intensitate, stabil si sigur care nu poate afecta negativ tesuturile.
Rezultate ultrasunete:
• tratament anticelulitic prin inmuierea nodulilor celulitici si eliminarea lor;
• reconturare a adipozitatilor localizate;
• remodelare corporala prin eliminarea toxinelor din organism,
• reda fermitatea, luminozitatea si elasticitatea pielii;
• efect antivergeturi prin uniformizarea culorii epidermei;
• efect de lifting prin stimularea activitatii celulare si activarea melaninei de sub piele;
• realizeaza o profunda sonoforeza – ultrasunetele maresc de cateva ori eficienta ingredientelor active a produselor profesionale aplicate cu efect anticelulitic, antivergeturi, de fermitate sau hidratare;
• activeaza microcirculatia cutanata prin actiunea termica si relaxeaza zonele incordate.

Ultrasunete salon Ideal Contour


 

Tratamentul cu ultrasunete corporal dureaza 30 minute/sedinta si se efectueaza, in general, in serii de 10 sedinte. Imbinarea ultrasunetelor cu terapii ca impachetari,  electrostimulare, endermologie sau microdermabraziune conduce la maximizarea efectelor anticelulitice si antivergeturi.

 

 

Contraindicatii: boli cardiace, boli ale pielii, spasmofilie, epilepsie, stimulator cardiac, implant metalic, tumori maligne, convalescenta dupa o operatie, tensiune arteriala anormala, varice pe zonele de tratament, sarcina, menstruatie, la mai putin de 1/2 ora de la servirea mesei.

Programează-te la 0735939174

- Advertisement -spot_img